top of page
Volunteer Front 2023 -1.jpg

EG E MED!

FRIVILLIG MEDARBEIDER PÅ NATTJAZZ

​Nattjazz har hvert år over 200 frivillige medarbeidere under festivalen som varer i 9 dager i 2023, en fantastisk gjeng som gjør Nattjazz til landets beste jazzfestival. I år varer festivalen som kjent fra fredag 26. mai til lørdag 3. juni, men vi trenger også medarbeidere før og etter festivalen. Som Jazzjobber for Nattjazz får du frikort til hele festivalen + et par ekstra goder (!). I tillegg har vi egen frivilligcafé (åpen utvalgte dager) og så arrangeres det egne fester for jazzjobbere, som er verdt å få med seg!
 

Susanne Sundfør: disse konsertene er helt utsolgt! Som frivillig får du likevel velge en av de to dagene slik at du får med deg en av Norges beste artister! 

BERGEN CRAFT BEER FEST (fredag 2. og lørdag 3. juni) 
Som frivillig får du gratis adgang til festivalen begge dager (ord. pris kr 200). Der kjøper du smakebonger hvis du vil smake på noen av Europas beste håndverksøl. :)

Som frivillig medarbeider på Nattjazz er du en del av festivalens vertskap. Vår viktigste oppgave er å legge forholdene til rette for at våre gjester; publikum, musikere og pressefolk, får en super opplevelse når de er på Nattjazz. Alle medarbeiderne tilhører ulike grupper med sine spesifikke oppgaver. Flere detaljer og opplæring blir gitt før du går på vakt. Som frivillig medarbeider jobber du alltid under en ansvarlig sjef, og du blir godt ivaretatt gjennom hele vakten. Alle får mat og drikke når de er på jobb.
Les mer om du ulike jazzjobbene her

 

SKJEMA: 

Les infoen øverst på skjemaet nøye!


NB! Husk å laste opp et portrettbilde av deg selv. Har du allerede søkt uten bilde kan du sende bildet til frivillig@nattjazz.no
 

Alle må registrere seg på nytt, selv om de var registrert i fjor/tidligere (gjelder ikke gruppeledere mm) - dette fordi vi da er sikre på å ha de rette opplysningene :)


Spørsmål? Send en mail til: frivillig@nattjazz.no

bottom of page