top of page

FRIVILLIG

EG E ME!

Vi har dessverre ikke plass til flere frivillige! Bli med neste år 🥳

✓Verdens beste medarbeidere ✓5 dager gratis festival!

✓Gratis adgang LilleBØ ✓Rabatt hos Royal Gourmetburger & Gin

FRIVILLIG MEDARBEIDER PÅ NATTJAZZ 
(English? click here :)
​Nattjazz har hvert år over 200 frivillige medarbeidere under festivalen som varer i 9 dager i 2024, en fantastisk gjeng som gjør Nattjazz til landets beste jazzfestival. I år varer festivalen som kjent fra fredag 24. mai til lørdag 1. juni, men vi trenger også medarbeidere før og etter festivalen. Som Jazzjobber for Nattjazz får du frikort til hele festivalen + et par ekstra goder (!). I tillegg har vi egen frivilligcafé (åpen utvalgte dager) og så arrangeres det egne fester for jazzjobbere, som er verdt å få med seg!

LilleBØ
Som frivillig medarbeider får du også gratis adgang en av dagene på LilleBØ - Bergen Ølfestivals intime festival i Hallen USF de to siste dagene av Nattjazz (NB! 18 års aldersgrense).

Royal Gourmetburger & Gin
Som frivillig får du 25% rabatt under hele festivalen! Vis frem medarbeiderbåndet ditt. 🙂

Volunteer Front 2023_edited.jpg

Som frivillig medarbeider på Nattjazz er du en del av festivalens vertskap. Vår viktigste oppgave er å legge forholdene til rette for at våre gjester; publikum, musikere og pressefolk, får en super opplevelse når de er på Nattjazz. Alle medarbeiderne tilhører ulike grupper med sine spesifikke oppgaver. Flere detaljer og opplæring blir gitt før du går på vakt. Som frivillig medarbeider jobber du alltid under en ansvarlig sjef, og du blir godt ivaretatt gjennom hele vakten. Alle får mat og drikke når de er på jobb.Les mer om du ulike jazzjobbene her

SKJEMA: 

Les infoen øverst på skjemaet nøye!


NB! Husk å laste opp et portrettbilde av deg selv. Har du allerede søkt uten bilde kan du sende bildet til frivillig@nattjazz.no
 

Alle må registrere seg på nytt, selv om de var registrert i fjor/tidligere (gjelder ikke gruppeledere mm) - dette fordi vi da er sikre på å ha de rette opplysningene :)


Spørsmål? Send en mail til: frivillig@nattjazz.no

>>> REGISTRING AVSLUTTET <<<
bottom of page