EG E MED!

FRIVILLIG PÅ NATTJAZZ 2021

NATTJAZZ ❤️ IRL

For en tid vi lever i. 

Fjoråret så sosial nedstengning og avlyste festivaler, vi så digitale løsninger av ymse kvalitet dukke opp, og frivillige over hele landet som plutselig ikke hadde noe å jobbe frivillig med.

 

For Nattjazz er det først og fremst én ting som teller: livekonserter med publikum tilstede. Og de vil vi ha så mange som mulig av. I 2021 utvider vi derfor festivalen til med 7 dager og satser for fullt på 16 dager festival med 200 gjester pr dag. De fleste dagene blir det 2 konserter i Røkeriet og 1 i Studio USF. 

 

Regler og anbefalinger i forbindelse med Covid-19 endres fra måned til måned, fra uke til uke. Vi vet fremdeles ikke hvilke muligheter og regler som vil gjelde for deg som frivillig når vi er i slutten av mai - men vi vet en ting: du som frivillig blir viktigere i år enn noen gang før i festivalens historie. 

FORHÅNDSREGISTRERING

Den sikreste måte å få oppleve dine favorittartister på er å være på jobb den dagen, men vi jobber hardt for å finne løsninger som gir alle våre frivillige et godt festivaltilbud, også med Covid-19 restriksjoner.

 

Forhåndsregistrer deg nå så er du blant de første som får velge jobbedag når vi setter i gang full registrering nærmere festival.

Levende musikk. Ekte mennesker på scenen og i salen. En felles unik opplevelse. Remember?

La oss få det til å skje. 😍 

Har du spørsmål? Send en e-post til frivillig@nattjazz.no :)

© 2021 by Nattjazz. 

  • Nattjazz på Facebook
  • Nattjazz på Instagram
  • Nattjazz på Twitter