top of page
GAMMALGRASS
LØRDAG 25 MAI
RØKERIET USF
GammalGrass - presse-2021_edited.jpg

Supertrioen er tilbake!

STIAN CARSTENSEN trekkspel, banjo OLA KVERNBERG fele OLE MORTEN VÅGAN bass

Gammalgrass markerer 10-årsjubileum med live-albuminnspilling! 

Gammalgrass er en supertrio i ordets rette forstand, der Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan gir seg bluegrassen, folkemusikken og en hel del annet i vold, med en forførende cocktail av takt, tone og dødsforakt. 

Gammalgrass har spilt land og strand rundt i inn- og utland, og er kjent for ublu musisering på høyt nivå, der tempoet til tider går like kjapt  som de spontane endringene i stilarter. Ikke like kjent, er de for sine utgivelser – eller utgivelse. Albumet «Obsolete Music 1» så dagens lys i 2014 til Spellemannsnominasjon og et par seksere fra en og annen musikkanmelder. Etter en 10 års lanseringsturné, ser trespannet nå sitt snitt til å endelig bla opp det neste kapittelet. De fleste supertrioer med respekt for seg selv ville kanskje sett en gylden mulighet til å spille inn og gi ut den etterlengtede oppfølgeren. Men hvem har vel tid til å gå i studio og fikle når det er konserter som skal spilles? Nei, det vanskelige andrealbumet skal spilles inn live! 

Våren 2024 markerer Gammalgrass 10-årsjubileumet med en eksklusiv innspillingsturné hvor trioens energi, spontanitet og samspill med publikum skal fanges og foreviges – og senere gis ut til spellemannsnominasjon og seksere slik at de kan turnere i 10 nye år.

bottom of page