Nattjazz
Tungtvann til Nattjazz

Tungtvann til Nattjazz

Legendene i Tungtvann avslutter årets festival, og spiller sin første konsert i Bergen på over åtte år. 

Under Parkenfestivalen i 2007 gjorde Tungtvann sin siste offisielle opptreden, etter dette ble den sagnomsuste hiphop-trioen redusert til å kun å være et kjært minne for mange. Men i fjor bestemte Tungtvann seg uten noen forvarsel for å gjenforenes på scenen. Trioen har bare gjort noen få utvalgte opptredener etter comebacket. Først på Pstereofestivalen og Parkenfestivalen i fjor sommer, deretter har de spilt utsolgte klubbkonserter i både nord og sør, blant annet på Rockefeller i Oslo, Tromsø og Bodø. Nå står endelig Bergen for tur, lørdag 6. juni.

Melingo, Broen og Arve Henriksen
Med fjorårets kritikerroste album «Linyera» beviste Daniel Melingo at han fortsatt kan tilføre nytt liv og ny popularitet til Argentinas mest berømte musikkform. Fredag 29. mai er Melingo tilbake på Nattjazz-scenen for å bevise at tangoen fortsatt lever i beste velgående. Broen overbeviste både kritikere og publikum under årets Bylarm, lørdag 30. mai kommer bandet til Nattjazz med sin unike miks av hiphop, indejazz og korpsmusikk fra fremtiden. Arve Henriksen kommer med nytt band til festivalen, bestående av islendingene Hilmar Jensson og Skuli Sverrison.

I tillegg er Johanna Borchert, LUFT (sekkepipejazz), Cortex og Duplex klare for årets festival.
Reggie Watts er klar!

Reggie Watts er klar!

Ønskereprise: jazzmusikeren og standupartisten Reggie Watts gjorde sterkt inntrykk på både publikum og kritikere under Nattjazz i 2013. >> Les mer

Jazz og afrikanske rytmer

Jazz og afrikanske rytmer

Seks nye navn er klare for årets utgave av Nattjazz på USF Verftet.
>> Les mer

Afrobeat og improjazz

Afrobeat og improjazz

Seun Kuti & Egypt 80 og The Thing - verdens råeste impro-trio, er klare for årets festival.
>> Les mer


Nattjazz på facebook

Nattjazz på Twitter

Nattjazz på Instagram


Nyheter Program Billetter