Nattjazz
REGGIE WATTS TILBAKE PÅ NATTJAZZ

REGGIE WATTS TILBAKE PÅ NATTJAZZ

Ønskereprise: jazzmusikeren og standupartisten Reggie Watts gjorde sterkt inntrykk på både publikum og kritikere under Nattjazz i 2013. Nå får du igjen sjansen til å oppleve denne unike artisten på en av hans sjeldne opptredener utenfor USA. 

Etter besøket for to år siden, der Reggie Watts tilbragte flere dager i byen og på USF Verftet, har han ved flere anledninger uttrykt et sterkt ønske om å få komme tilbake. Lørdag 30. mai står han på Nattjazz-scenen igjen, samme kveld som blant andre det norske stjerneskuddet Emilie Nicolas. Reggie Watts er antagelig en av svært få artistene som er blitt hyllet av både Brian Eno og humorkanalen Comedy Central. Som komiker, jazzskolert musiker og performanceartist kombinerer han sang, loopstation og standup til en konsertopplevelse helt utenom det vanlige. Gikk du glipp av den hysterisk morsomme konserten i 2013? Nattjazz redder dagen. Var du der? Kom på nytt, mr. Watts er ikke akkurat den som resirkulerer vitsene sine. 

Amerikanske Vijay Iyer Trio er også klare for årets festival, tirsdag 2. juni. 

BILLETTERDagspass 30. mai, Dagspass 2. juni, Nattpass eller Festivalpass.

AFROBEAT OG IMPROJAZZ

AFROBEAT OG IMPROJAZZ

Seun Kuti & Egypt 80 og The Thing er klare for årets festival.
>> Les mer

EMILIE NICOLAS ...

EMILIE NICOLAS ...

Emilie Nicolas, Kari Bremnes og Marc Ribot’s Ceramic Dog er alle klare for Nattjazz på USF Verftet.

>> Les mer

FINN-ERIX & FRODE GRYTTEN MØTER VEGGEN

FINN-ERIX & FRODE GRYTTEN MØTER VEGGEN

Finn-Erix og Frode Grytten hadde stor suksess med «Veggen» på Litteratursymposiet i Odda. No kjem den nynorske gjendiktinga av Pink Floyds The Wall til Nattjazz, onsdag 3. juni.
>> Les mer


Nattjazz på facebook

Nattjazz på Twitter

Nattjazz på Instagram


Nyheter Program Billetter