SirilMalmedalHaugeWEB.jpg

SIRIL MALMEDAL HAUGE

Torsdag 3 Juni USF Verftet

«Et lysende talent: Siril Malmedal Hauge er en raskt voksende stjerne på den norske jazzhimmelen.» - NRK

SIRIL MALMEDAL HAUGE vokal MARTIN MYHRE OLSEN saksofoner TORGEIR HOVDEN STANDAL gitarer KJETIL MULELID piano MARTIN MORLAND kontrabass HENRIK LØDØEN trommer

Siril Malmedal Hauge komponerer musikk som rører og fenger, med ærlige tekster de fleste kan kjenne seg igjen i. Hun har allerede rukket å bli en av landets mest etterspurte vokalister gjennom flere prosjekter. I 2019 mottok hun prisen «årets jazztalent» på Moldejazz, og ga samme år ut sitt debutalbum «Uncharted Territory» som mottok svært god kritikk i pressen. 


Hun er nå aktuell med sitt andre album i eget navn. «Slowly, slowly» treffer kroppen umiddelbart, og maner sansene dypere inn i øyeblikket. Det beskriver en bevegelse, en følelse. En repeterende oppfordring til å kjenne på det store i de små øyeblikkene som er rundt oss hele tiden. Bruset i brystet når du slipper styret på sykkelen i nedoverbakken, mosen fra skogbunnen som kjennes myk mot ryggen, eller funnet av en blinkende skatt i fjæresteinene. Tiden stopper opp - Bare litt. I et par sekunder. «Slowly, slowly» ber deg hvile i noe av det viktigste du har: evnen til å bøye tiden, og gjøre de korte øyeblikkene større. 

listen-on-apple-music-badge200.png
  • Facebook

Foto: Malin Longva

ARTISTER SAMME DAG: 
RØKERIET: HILDEGUNN ØISETH QUARTET
RØKERIET: SIRIL MALMEDAL HAUGE