Rosa-BilFRONT.jpg
ROSA BIL

Kreftforeningen + Nattjazz = Rosa Bil!

Torsdag 30. mai inviterer Kreftforeningen i samarbeid med Nattjazz også i år til Rosa Bil-markering under festivalen.

Auksjon av unike festival t-skjorter med kunstmotiv til inntekt for Rosa Bil Kl 1800!

Over 50 kunstnere som holder til  på USF Verftet har produsert hver sin festival t-skjorte for Nattjazz med kunstmotiv. Disse er ustilt i visningsrommet frem til kl 1700.

Du kan også støtte bilen med kontanter i bøsse, eller Vippse til #2277, merk Rosabil, eller 100,- kroner ved å sende SMS med kodeordet «ROSABIL» til 2277.

***
Bakgrunn for samarbeidet:
Sommeren 2006 tok en liten vennegjeng initiativet til å samle inn penger for å kjøpe en bil til sin kreftsyke venninne, Ingrid Wiggen. I løpet av en hektisk sommermåned ga over 350 personer og bedrifter bidrag til aksjonen. Nærmare 200.000 kroner ble samlet inn. Vennene kjøpte en rosa Mini One, som Ingrid fikk under en storstilt feiring i Bergen, 20. august 2006. I tillegg kunne aksjonen overrekke en sjekk på 30.000 kroner til Kreftforeningen sin Rosa sløyfe-aksjon.

Etter at Ingrid døde i 2008 ble bilen solgt under Nattjazz-festivalen samme år. Etter en utrolig spennende budrunde var det til slutt Nattjazz selv som fikk tilslaget på bilen. Året etter solgte Nattjazz bilen videre. Denne gangen var den nye eieren allerede klar: Kreftforeningen! Nå samarbeider Nattjazz og Kreftforeningen hvert år med å samle inn midler slik at den Rosa Bilen kan benyttes av kreftrammede som får bruke den for å gjøre hverdagen litt enklere og fargerik.

Nå er det klart for ny aksjon! Det blir innsamling både før, under og etter konsertene på USF Verftet.

CROSSOVER_NY_FRONT.jpg