top of page
MISS TATI ANGOLA YANGUE
FREDAG 24 MAI
HALLEN USF
ÅPNINGSKONSERT
MissTatiNJ2024WEB.jpg

Miss Tati deler dansbare røtter

TATIANA PALANCA vokal LILIANA PALANCA kor, perkusjon SANDRA BENJAMIN kor, perkusjon IREM MÜFTÜOGLU kor, perkusjon IVAR THORMODSÆTER trommer AUDUN HUMBERSET perkusjon THOMAS DAHL gitar PABLO TELLEZ bass SUNE DOMMERSNES gitar JONAS HAMRE saksofon JON TRYGVE OLSEN saksofon

Miss Tati tar oss med på en fengslende tur tilbake til lydene fra Angola på 1970-tallet, og utforsker den rike arven fra hennes egen families opphav. Med Miss Tatis virtuose ferdigheter og øye for detaljer gir hun nytt liv til en musikalsk kraft som bygger bro mellom generasjoner og kulturer. Musikken sender deg rett til de pulserende klubbene i Luanda, og til hennes foreldres ungdomstid, samtidig som vi blir invitert til å fordype oss i rytmene fra en svunnen tid. Musikken er en videreføring fra Angola70 som startet som bestillingsverk på Jungelen og senere fylte Røkeriet i en svett og heftig konsert på Nattjazz i 2019. Magisk vokal, intense rytmer og 11 musikere på scenen!

 

På Nattjazz skal bandet i tillegg feire sin første utgivelse, som har fått tittelen Angola Yangue (Mitt Angola). Albumet er  en musikalsk perle som fortjener en fest, ikke bare for sin fantastiske tolkning av den angolanske musikken fra 70-tallet, men også for sin intime utforskningen av hennes families kulturelle arv. Bli med på plateslipp og en dansbar åpningsfest av årets festival i Hallen på USF Verftet!

Dørene åpner: 17:30
Konsertstart: 18:30

Foto: Sondre Eriksen

bottom of page