JONAS ALASKA

Søndag 23 mai Røkeriet

Unik historieforteller, rå formidler

JONAS ALASKA gitar, vokal TORJUS VIERLI tangentar OLAF OLSEN trommer NIKOLAI HÆNGSLE bass MARKUS ARNET lyd

 

Jonas Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til - og spille høyt i baksetet av bilen. Han er av sin generasjons sterkeste norske låtskrivere, en unik historieforteller og rå formidler. 

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Jonas har vært en fast leverandør av kvalitetsmusikk siden den Spellemannvinnende debutplaten, og har gitt oss udødelige låter som October, In The Backseat, If Only As A Ghost og en perlerad av sterke låter om nostalgi, kjærlighet, redsel og angst. 

 

Med seg på denne konserten har han to av landets aller ypperste musikere, David Wallumrød (Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga mfl) på tangenter og Olav Olsen (Bigbang) på trommer. Sammen fargelegger de Alaskas mange sterke låter på en ny og spennende måte. Alle med sans for gode låter og musikere i toppklasse, bør få med seg dette.

ARTISTER SAMME DAG: 
RØKERIET: THOMAS DYBDAHL
RØKERIET: JONAS ALASKA

UTSOLGT
listen-on-apple-music-badge200.png
  • Facebook
  • Instagram