top of page
AtelierkonsertWEB_edited.png
CROSSOVER
ATELIERKONSERTER

LØRDAG 3. JUNI / USF VERFTET

Velkommen til atelierkonserter på USF Verftet. 

GRATIS

Start kl 13.15 Atelier Line Hvoslef. Rom 210 på USF (inngang C)

 

NH3

Fritt improvisert musikk og utradisjonell instrumentering og et bredt klangspekter, er noe av det som beskriver trioen bestående av saksofon, elektronikk, kontrabass og vokal. Med en introvert formidling, drar musikerne deg inn i et suggererende og meditativt lydbilde. Musikken kan sammenlignes med den absurde og idiosynkratiske opplevelsen Twin Peaks og David Lynch skaper. Brå skifter, uventede elementer, svevende klanglandskaper og surrealistiske elementer i en merkelig og særegen synergi. Musikken skapes i øyeblikket og akkompagneres av rå, ufiltrerte tekster som skaper en snikende uro fra første ord.

 

Debutalbumet «jeg tror det er med vilje» kom ut 5. mai. Sjangermessig befinner platen seg et sted mellom jazz, eksperimentell musikk og samtidsmusikk, men med inspirasjon fra både folketoner og globale musikalske inntrykk. Tekstene på albumet er skrevet av Guro Kverndokk. 

 

HEIDI KVELVANE saksofon og elektronikk

ELINE RAFTESETH kontrabass og elektronikk

GURO KVERNDOKK vokal

NH3_WEB.jpg

Kunstner Line Hvoslef presenterer:
OMEN (2022-23)

triptykon - 160x580 cm - akryl, olje og tusj på lerret

Start kl 14.15. Atelier: Brit Bøhme. Rom 333 på USF (inngang E)

 

MARTIN MYHRE OLSEN/ØYVIND SKARBØ DUO

Martin Myhre Olsen og Øyvind Skarbø er to ettertraktede og meriterte jazzmusikere på den norske musikkscenen. Hver for seg har de gitt ut en lang rekke album, komponert og spilt mye med både norske og internasjonale jazznavn. Denne lørdagen har Nattjazz utfordret dem til å spille sin første duo-konsert sammen, og vi gleder oss til å høre hva de finner på i en intim og akustisk konsertsetting i atelieret til kunstner Brit Bøhme på USF Verftet. 

 

MARTIN MYHRE OLSEN sax

ØYVIND SKARBØ trommer

MartinMyhreOlsenWEB.jpg

Kunstner Brit Bøhme presenterer:
URBAN COVER (2023)

27x22 cm x 8 (serie) - akvarell og akryl på lerret

WHERE BIRDS DON'T SING (2023)

267x206 cm - pva, papir og tau på lerret

bottom of page