Ekstra billetter

Torsdag 27. mai 10:00

Bergen følger nå nasjonale Covid-regler.

Vi har lagt ut et begrenset antall ekstra billetter til alle resterende dager.

Det er ikke lenger spiseplikt ved kjøp av alkoholholdig drikke. 

Nye artister + nye billetter

NYE BILLETTER ER LAGT UT TIL

SILJA SOL // ARILD ANDERSEN // THEA WANG //

SIRIL MALMEDAL HAUGE // MODAL AFRIQUE

 

Ettersom de utenlandske artistene desverre måtte kanselleres har vi måtte gjøre omrokkeringer i programmet. Nye billetter er lagt ut på disse fire, med nye artister som selskap i Røkeriet: 

Silja Sol // Juno - 5. juni

Arild Andersen // New Dance - 27. mai

Arild Andersen // Lilja - 28. mai

Thea Wang // Modal Afrique - 2. juni

Siril Malmedal Hauge // Hildegunn Øiseth Quartet - 3. juni

 

Vi minner at du som hadde billett til de kansellerte dagene får disse refundert. Du må altså kjøpe ny billett til disse artistene. 

 
Utenlandske artister kansellert

På grunn av innreiserestriksjoner for utenlandske artister har disse konsertene blitt avlyst. Disse billettene vil bli refundert. Billettkjøpere har mottatt e-post om dette. Norske artister som spiller samme dag vil bli satt opp på nytt. Du må da kjøpe ny billett til disse artistene.

Disse artistene er nå kansellert: John Scofield Trio // Ghost-Note // El Comité // Daniel Bingert Jazz 7 // Amason // Avishai Cohen Trio // Les Amazones D'Afrique // Johan Lindström  Septett // Mazur/ Balke/ Snekkestad Trio

100 personer

20. mars 2021: 
Med de gjeldende begrensninger grunnet Covid-19 har vi nå en begrensning på 100 personer pr dag. 

16 dager festival i 2021!

Nattjazz 2021 // 21. mai - 5. juni 

 

Nattjazz utvider festivalperioden med 7 dager i 2021 og lager den lengste Nattjazz i festivalens historie. Med de gjeldende begrensninger på kulturarrangement legger vi nå opp til en festival som går over 16 dager med 2-3 konserter hver dag. 

 

Det legges ut kun 200 billetter pr dag, og kun dagspass. Kapasiteten kan bli endret ved større regelendringer, men vil du være sikker på å få med deg den gode Nattjazzfølelsen bør du sikre deg en billett så tidlig som mulig!

 

Et stort antall av artistene som var booket til 2020 har sagt ja til å delta i 2021, og vi gleder oss veldig til å få dem på scenen i Røkeriet.

 

Billettsalg og programslipp starter tirsdag 12. januar.